25 Mart 2021
3173
ABONE OL

Alaçatı Gece Kulüpleri

Alaçatı gece hayatıyla ünlü tatil beldelerinin başında gelmektedir. Işıltılı ve renkli sokakları ve birbirinden hareketli gece kulüplerinin bulunduğu Alaçatı’da eğlencenin tadına sonuna kadar varılabilmektedir.

Alaçatı Gece Kulüpleri

Alaçatı, gündüz sığ ve temiz denizi ile göz kamaştırırken, akşamları da renkli ortamları ile tatilcilerine eğlencenin doruklarını yaşatmaktadır. Alaçatı’da birçok gece kulübü bulunmaktadır ve bu kulüplerin tamamı özellikle yaz aylarında dolup taşmaktadır. Üstelik bu mekanlarda DJ performanslarıyla coşulabilmekte, dans edebilmekte ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenilmektedir.

Bu nedenle de Alaçatı’da her sokakta gece kulübü bulabilme imkânınız çok yüksek bir ihtimal olmaktadır. Bulduğunuz her kulüpte eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar devam edebiliyor olması günün 24 saat yaşandığını göstermektedir. Gündüz saatlerinde denizde gün boyu vakit geçirirken, gece de Alaçatı sokaklarında eğlenceli vakit geçirebilmek mümkün olmaktadır. Bundan kaynaklı olarak da sizler için kısaca Alaçatı kulüplerini derledik.

Sommer Klein

İstanbul gece hayatında yakından tanınan Klein’ın Çeşme şubesi olmaktadır. Tam olarak Alaçatı merkezde değil o yüzden bir şekilde özel araç ya da taksi ile ulaşımınızı ayarlamanız gerekmektedir.

Zaten yerleşim alanından uzakta olduğundan çok daha rahat yüksek sesli müzik çalabilmektedir. Madeo Beach’in içinde bulunan bu mekan, gece 1’den sonra hareketlenmektedir. Sommer Klein daha çok bir after mekanı olarak hizmet vermektedir.

Klein’ın klasikleşmiş isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü dj’ler de çıkmaktadır. Elektronik müzik sevenlerin ilk tercihlerinden biri olan Sommer Klein aynı zamanda da Alaçatı’nın popüler mekanlarından biri olmaktadır.

Bedevi

Alaçatı’nın diğer bir popüler mekanı da Bedevi olmaktadır. Müzik direktörlüğünü Dj Ali Yılmaz yaptığı mekanda müzikler ağırlıklı olarak etnik elektronik, deep house, house tarzında olmaktadır. Haftanın 7 günü açık olan Bedevi’de bazı günlerde dj performansları ve etkinlikler de gerçekleşmektedir ve her etkinliği ile de kendinden sıklıkla söz ettirmektedir.

Dusk

Madeo Beach’in yanında kalan Dusk’ta, gece 02:00’den sonra başlayan programı sabaha kadar sürmektedir. Bu mekanda eğlenip sabahın erkenden denize girerek güne başlayanlara da sıklıkla rastlanabilmektedir. Dünyaca ünlü DJ’lerin sahne aldığı Dusk’ta, konsept partiler de düzenlenmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler