23 Mart 2021
1499
ABONE OL

Alaçatı Gece Hayatı

Alaçatı’da geceler önce beach clublardaki happy hourlarda başlamaktadır. Sonra araya yemek girmektedir. Yemekten sonra ise her ne kadar meyhaneye giden sayısı yadsınamayacak kadar çok olsa da yemek sonrası bara gidenlerinde sayısı bir hayli fazladır. Çünkü Alaçatı’da o kadar güzel mekân vardır ki az zamana çok şey sıkıştırmak gerekmektedir.

Alaçatı Gece Hayatı

Gece kulüpleri ise ses sıkıntısı yaşamamak için merkezden uzağa, Alaçatı’nın dış taraflarına kuruludur. Dolayısıyla yürüme mesafesinde değillerdir. Alkollü araç da kullanamayacağınız için taksi ya da transfer ayarlamanız gerekmektedir. Ancak, yine de merkezden çok uzaklaşmadan Alaçatı gece hayatını yaşamak mümkün olmaktadır. Bu nedenle sizler için birkaç eğlence mekânı derledik.

Cártel Coffee & Cocktail

Cártel Coffee & Cocktail, Alaçatı’da kokteylleri ile öne çıkan yerlerden biri olmaktadır. Fonda keyifli müzikler, yemek sonrası ya da öncesi bir şeyler içmelik, geceye devam etmeden önce uğramalık bir mekân olmaktadır. Yemek de yiyebileceğiniz mekânın sushi’lerini denemeniz önerilmektedir.

Kult

Kult ise İstanbul’daki Twins Cocktail Lab’in, kalıcı olmasını temenni ettiğimiz Alaçatı’daki pop-up kokteyl barı olmaktadır. Meydana yayılmış koltukları ile rahat rahat muhabbet etmek isteyenler için ideal bir mekân olmaktadır.

Voi Alaçatı

Voi’nin Alaçatı şubesi olan Voi Alaçatı da 18.00- 02.00 hizmet veren, gündüz kafe, gece bar olan bir adrestir. Menüsünde bira, kokteyl ve kahve seçenekleri bulunmaktadır.

Alaçatı Traktör

Traktör, Hacımemiş’in girişinde bulunan bir pub & restoran olmaktadır. Caz ve klasik müzik eşliğinde yemek yiyebileceğiniz mekân yıl boyunca açıktır. Keyifli iç ve dış mekân tasarımına sahip mekânın şarap menüsüne ve kokteyllerine bir göz atmanızı öneririz.

Arven Alaçatı

Arven Alaçatı, yaklaşık 200 çeşitlik bir şarap menüsü bulunan bir şaraphanedir. Bahçe içinde, Türk ve dünya mutfağından seçenekler bulabileceğiniz bir restoranı da bulunmaktadır. Ayrıca burada, konaklamanıza imkân sağlayan bir konuk evi de mevcuttur.

Zeplin Alaçatı

Zeplin Alaçatı, İstanbul Bağdat Caddesi’nin klasik mekanlarından olan Zeplin’in Alaçatı şubesi olmaktadır. Alaçatı’nın mahalle kültürü ile özdeşleşmiş mahalle barlarından biridir. Her mevsim, içkinizi keyifle yudumlanabileceğiniz, geleni gideni seyredebileceğiniz bir mekân olarak dikkat çekmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler