17 Ağustos 2020
742
ABONE OL

Alaçatı’da Tekne ve Yat Kiralama

Tatilde birbirinden farklı yerleri görmek ve berrak bir denizde tatil yapmak gibisi yok. Tatilini otel veya ev ile sınırlandırmak istemeyenler için tekne ve yat kiralamak ideal bir alternatiftir.  

Alaçatı’da Tekne ve Yat Kiralama

Türkiye’nin en güzel koylarında arkadaşlarınızla geçireceğiniz mükemmel bir tatil ise onlarca seçenek arasında tekne ve yat kiralamayı ön plana çıkarıyor. Çeşme ya da Alaçatı, yazın en çok tercih edilen tatil yerlerinin başında geliyor. Ege’nin her koyu birbirinden muhteşem ve görülmeye değerdir. Ege’nin masmavi ve berrak denizi eşliğinde bu koylarda tatil yapmak size unutulmaz bir deneyim yaşatır.  Bu yaz kendiniz ve sevdikleriniz için farklı bir alternatif tatil planlıyorsanız tekne turuna katılabileceğiniz bir tatil sizin için ideal olacaktır.

Yat ve tekne turu düşünenlerin merak ettikleri konuların başında ise yat ve tekne turu fiyatları geliyor. Kiralık tekne ve yat fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Alaçatı Kiralık Yat ve Tekne Fiyatları

Kiralık tekne ve yat fiyatlarını etkileyen en önemli şey kiralamak istediğiniz aracın boyudur, çünkü küçük bir tekne ile büyük bir tekne arasında fark vardır. Teknenin boyutunu belirleyen ise kişi sayısıdır. Kaç kişilik bir grupla çıkacaksınız kaç tane koya gideceksiniz, teknenizde kaptan istiyor musunuz gibi sayılabilir. Örnek vermek gerekirse, 12 kişilik bir grubun günlük olarak kişi başına ödeyeceği rakam 400 TL’den başlıyor.

Tekne fiyatlarını etkileyen faktörlerden birisi de teknenin modelidir. Çünkü 2010 modelden daha düşük bir tekne kiraladığınız da konforunuz biraz daha düşük olduğundan dolayı bu tipteki tekneleri kişi başına 260–300 TL gibi bir rakamlarda bulabilmeniz mümkündür.

Tatil hepimiz için önemli ve gerekli bir ihtiyaç, ancak tatilini nasıl yapmak istediğiniz de tamamen size bağlı. Eğer ki bütçenizi sınırlı tutmak istiyorsanız bu durumda tekne ya da yat kiralamak sizin bütçenizi aşabilir. Fakat bütçe konusunda kendinizi sınırlamıyorsanız o zaman yat ve tekne kiralayarak denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler