26 Mart 2021
4323
ABONE OL

Alaçatı Canlı Müzik Mekanları

Alaçatı denildiğinde akla ilk gelen şey deniz, kum, güneş ve yaz tatili olsa da Alaçatı’yı sadece bundan ibaret görmek doğru olmamaktadır. Çünkü, Alaçatı her ne kadar deniziyle, kumuyla, güneşiyle yaz aylarının vazgeçilmez tatil beldelerinden biri olsa da aslında eğlence hayatı ile de oldukça göz kamaştırıcı bir yapıya sahip olmaktadır.

Alaçatı Canlı Müzik Mekanları

Alaçatı’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin bir kısmı denizi, kumu, güneşi için geliyor olsa da aslında bu turistlerin büyük bir kısmı tüm bu artılarının yanı sıra eğlenceli hayatı için bu tatil beldesini tercih etmektedir. Çünkü, Alaçatı’nın yaz tatili için ideal noktalardan biri olmasını sağlayan en önemli etkenlerden birinin de eğlenceli bir hayata sahip olması gelmektedir. Bu nedenle de sizler için Alaçatı’nın önemli canlı müzik mekanlarından birkaçını derledik. Bu sayede yaz tatilinizi planlamaya başladığınız bu sıralarda sizler için bir yol gösterici olmasını amaçladık.

On Air by Tektekçi

Bir zamanların Küçük Beyoğlu’sundan shotları ile bilinen Tektekçi yeni ortağıyla birlikte ön ad alarak On Air by Tektekçi olarak Alaçatı’nın eğlence sektöründe kendine bir yer edinmeyi başarmanın yanı sıra sadece canlı müzik yapılan bu mekanda sahne genel olarak genç yeteneklere ev sahipliği yaparak gençleri desteklemektedir.

Ayrıca, bu bölgede gece geç vakitlere kadar müzik yapan tek mekan olmasından kaynaklı olarak da yaş ortalamasının oldukça genç olduğunu söylemek gerekmektedir.

Adres: Alaçatı Mahallesi, Kemal Paşa Cad. No:59, 35930 Çeşme

Jun Bistro

Jun Bistro, cuma, cumartesi ve pazar günleri gece 2’ye kadar hizmet veren ve zengin menüsü de olan bir mekan olmaktadır. Açık havada, akustik sahne performansları ve kokteylleriyle öne çıkmakta olan Jun Bistro Alaçatı’nın en gözde mekanlarından biri olmaktadır.

Adres: Alaçatı Mahallesi, Kemalpaşa Cd. No:102, 35930 Çeşme

Jolly Joker Alaçatı

İstanbul, Ankara, Antalya ve Bursa’dan sonra Jolly Joker çılgınlığı, Alaçatı’ya da sıçramaktadır ve burada sahne neredeyse her zaman yerli müziğin ünlü isimlerine ait olmaktadır ve Jolly Joker Alaçatı yerli müziği desteklemesi ile de Alaçatı’da kendine güçlü bir yer edinmektedir.

Adres: Alaçatı Mahallesi, 35930 Çeşme

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler