29 Mart 2021
1891
ABONE OL

Alaçatı Barları

Yaz tatilinin en gözde beldelerinden biri olan Alaçatı barları ve hareketli mekanlarıyla eğlenceyi doruklara taşımaktadır.

Alaçatı Barları

Alaçatı’nın koylarında müziğin ritmine kendinizi kaptırabilir ya da sokaklarında lezzetli içkilerini ve mezelerinin tadını çıkarabilirsiniz. Yaz aylarında plaj partilerinde eğlenip, ünlü sanatçıların açık hava konserlerine katılarak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Kısacası Alaçatı gece hayatı ve barları ile sizi her koldan eğlendirmeye niyetli olmaktadır. Bu nedenle sizler için Alaçatı’nın birkaç barını derledik.

Cártel Coffee & Cocktail

Cártel Coffee & Cocktail, Alaçatı’da kokteylleri ile öne çıkan yerlerinden biri olmaktadır. Fonda keyifli müzikler, yemek sonrası ya da öncesi bir şeyler içmelik, geceye devam etmeden önce uğramalık bir mekân olarak karşımıza çıkmaktadır. Yemek de yiyebileceğiniz mekânın sushi’lerini denemeniz ise en önemli tavsiyelerimizden biridir.

Kult

Kult ise İstanbul’daki Twins Cocktail Lab’in, Alaçatı’daki pop-up kokteyl barı olarak hizmet vermektedir. Meydana yayılmış koltukları ile rahat rahat muhabbet etmek isteyenler için ideal bir mekân olmaktadır.

Voi Alaçatı

İstanbul’daki Voi’nin Alaçatı şubesi olan Voi Alaçatı 18.00- 02.00 hizmet vermektedir. Gündüz kafe, gece bar olan bu mekân Alaçatı’ya gelenlerin mutlaka uğraması gereken bir mekân olmaktadır.

Arven Alaçatı

Arven Alaçatı, yaklaşık 200 çeşitlik bir şarap menüsü bulunan bir şaraphane olarak hizmet vermektedir. Bahçe içinde, Türk ve dünya mutfağından seçenekler bulabileceğiniz bir restoranı da bulunmaktadır. Ayrıca burada, konaklamanıza olanak bir konuk evi de bulunmaktadır.

Zeplin Alaçatı

Zeplin Alaçatı, İstanbul Bağdat Caddesi’nin klasik mekanlarından olan Zeplin’in Alaçatı şubesi olarak hizmet vermektedir. Alaçatı’nın mahalle kültürü ile özdeşleşmiş mahalle barlarından biri olmaktadır. Her mevsim, içkinizi keyifle yudumlanabileceğiniz, geleni gideni seyredebileceğiniz bir mekân olması da bu mekânı çekici yapan noktalardan biri olmaktadır ve Zeplin Alaçatı barının müzikleri de her zaman günceli takip etmektedir.

Morah

Ambiyans, tasarım, yemekler, hizmet ve müzik Morah’ta birleşmektedir. Ege ve Akdeniz mutfağının lezzetli yemekleri yanında iyi müzik dinlemenin keyfine varacağınız yerlerden biri olmaktadır. Mekânda ağırlıklı olarak 80’ler, 90’lar, Türkçe ve yabancı pop müzikler çalmaktadır.

Botanist

Alaçatı’nın 2019’da açılmış en yeni kokteyl barlarından biri olan Botanist’in tabasco acılı, yanık tarçın aromalı Serendipity kokteyli ile dikkat çekse de birçok farklı kokteyl seçeneği ile yemek öncesi ya da sonrası oturmalık bir mekân olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler