22 Aralık 2020
2281
ABONE OL

Rüyada Çeşme Görmek Neye Alamettir?

Çeşme rüyaları genellikle olumlu, hayırlı rüyalar olarak görülmektedir ve rüyada çeşme görmek sıklıkla mutluluk ile özdeşleştirilmektedir.

Rüyada Çeşme Görmek Neye Alamettir?

Özellikle çeşmeden akan su berrak ve billur gibi tatlıysa ömrünün güzel geçeceğine, bolluk ve berekete işaret etmektedir. Çünkü, çeşme bir temizlik, arınma olarak yorumlandığı için helallik ile bağdaştırılmaktadır ve bu da hayırların yaşanacağını ifade eder.

Ancak, çeşmeden akan suyun olumlu olarak yorumlanamadığı zamanlarda vardır. Bunlardan biri de özellikle çeşmeden akan suyun bulanık olduğu rüyalardır. Çünkü, her ne kadar berrak akan su mutluluk, bereket, bolluk olarak ifade edilse de eğer çeşmeden akan su bulanık ise o zaman da maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Fakat, genel olarak çeşme rüyalarının olumlu yorumlandığı ve iyi sayıldığı bilinmektedir. Çünkü, genelde çeşmeden akan su gibi insanlarında tüm kötülüklerinin içinden atıldığına ve dileklerin kabul olunacağına işarettir.

Rüyada Çeşmede Yıkanmak

Salimi ye göre: çeşme, mutlulukların en büyüğüdür. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Ömrü bir suya benzetirsek, çeşmede bir insanın dünyada yaşadığı yıllara benzer. Şöyle ki, insanın ömrü bir gün tükenir, fakat çeşmenin suyu bitmez.

Çeşmede Berrak veya Bulanık Su Görmek

Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir. Rüyasında çeşme gören bekâr erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Bulanık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.

Rüyada Çeşmeden Su İçmek

Rüyada çeşmeler görmek kısmet ile yorumlanır. Rüyasında bir çeşmeden avuçla su içmek, dünyada ve ahirette hayır, sevap ve bereketle müjdelenmektir. Çeşmenin tasını arayıp bulamadığını görmek, bilmek istediği bir ilim arkasından koştuğuna, tası bulması ise o bilgiye sahip olacağına işarettir.

Rüyada çeşme başında su içmek veya elini yüzünü yıkamak, hayatını temiz bir şekilde pürüzsüz olarak sürdüreceğine delalet eder. Çeşmenin suyu içilecek şekilde tatlı su ise, yaşamının da hastalıklardan uzak ve sağlık içinde geçeceğine, eğer çeşmenin üzerine "acıdır bu su içilmez" yazısı varsa o kimsenin hayatında da bazı arızalar, hafif hastalıklar ve yaşamına da etki yapacak bazı aksaklıklar olacağına alamettir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler