19 Ağustos 2020
510
ABONE OL

Mavi Tur Valizi Nasıl Hazırlanır?

Şehirden kaçışların en güzel yolu mavi bir yolculuk, o koy senin bu koy benim derken tatilin nasıl geçtiğini bile anlayamazsınız. Mavi tur ile tatiliniz boyunca biriktireceğiniz birçok anınız olacak. Mavi tura katılırken sıradan bir tatil gibi büyükçe bir valiz yapmanıza gerek yoktur, çünkü tekne içerisinde ihtiyaçlarınız belli sayıda olacaktır. Mavi tur valizi nasıl hazırlanır? Merak ediyorsanız makalemizi sonuna kadar okumalısınız.

 Mavi Tur Valizi Nasıl Hazırlanır?

Sade Kıyafetler Seçin

Mavi tur valizi hazırlanırken olabildiğince kullanacağınız giysi ve kıyafetleri tercih etmelisiniz. Tatiliniz boyunca denizde olacağınız için mayo, bikini, şort ve tişört ağırlıklı bir valiz hazırlamalısınız. Gereğinden fazla aldığınız her kıyafet size yük olacaktır.

Güneş Kremi Almayı Unutmayın

Mavi tur demek güneş ve deniz demektir. Sürekli olarak güneşe maruz kalacağınızdan dolayı, güneş koruyucu losyon ve kremleri mutlaka yanınıza almalısınız. Unuttuğunuz takdirde, güneş yanığı nedeniyle tatiliniz bir anda zehir olabilir.

Doğru Ayakkabı Çok Önemli

Sürekli olarak teknede olacağınızdan dolayı yanınıza topuklu ve altı sert olan ayakkabılar almamaya özen göstermelisiniz. Sandalet ve terlik tarzı olan ayakkabılar ayaklarınızın rahat edebilmesi için ideal bir tercih olacaktır. Tabanı yumuşak ve kaymayan terlikler de turda rahatça hareket etmenizi sağlayacaktır.

Tekne Dışına Çıkışlar 

Mavi turda her ne kadar zamanın büyük bir bölümü teknede geçiyor olsa da yine de karaya ayak basacağınızı unutmamanız gerekiyor. Arada sırada çıkacağınız karada rahat hareket edebilmek için yanınıza elbise almanız ve spor ayakkabı bulundurmanız sizin için iyi olacaktır.

Akşam Serinliği

Gündüz ne kadar sıcak olsa da akşamın serinliğini düşünerek yanınıza uygun kıyafetler almalısınız. Eşofman takımı ya da hırka serin gecelerde kurtarıcı olabilir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
8 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
7 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
6 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler