27 Ekim 2020
369
ABONE OL

Konak Sokakları, Cumhuriyet Bayramı İçin Süslendi

Konak Belediyesi, Cumhuriyetin 97. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanırken, cadde ve sokakları Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donattı.

Konak Sokakları, Cumhuriyet Bayramı İçin Süslendi

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir Konak’ta da Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümü öncesinde cadde ve sokaklar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlandı. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Ulusuna armağanı olan Cumhuriyetin kuruluşunun verdiği büyük sevinci halkıyla paylaşan Konak Belediyesi, Ali Çetinkaya Bulvarı, Dominik Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve İnönü Caddesi’ni bayraklarla donattı. Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenen caddeler görsel olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanan vatandaşların coşkusunu artırdı.

Coşkulu Etkinlik Programı

Sokak ve cadde süslemelerinin yanında Cumhuriyetin kuruluşunu hak ettiği şekilde kutlamak için bir dizi etkinliği de hayata geçiren Konak Belediyesi, vatandaşları bu sevinci paylaşmaya davet etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun bir gün öncesinde 28 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan etkinlikler Covid-19 pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirecek.

İlk etkinlik Karataş’ta DarioMoreno Sokağı’nda bulunan Milli Kütüphane Vakfı Şubesi’nin açılışı ile yapılacak. Milli Kütüphane ve Konak Belediyesi işbirliğinde kurulan Kütüphane’nin açılışında 4, 5, 6, 7. sınıflar arasında düzenlenen “Cumhuriyet Resim Yarışması”nın ödül töreni de yapılacak.

Açılışın ardından saat 17.00’de Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde “Cumhuriyetin Resmini Birlikte Çiziyoruz” etkinliği yapılacak. Büyük boy hazırlanan tuval üzerine Cumhuriyet ve Kuruluş temalı resim yapılacak. Hemen ardından Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde Türk bayrağı dağıtılacak. Cumhuriyet coşkusu, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan “Atatürk Destanı” Oratoryosu ile sürecek. 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler