18 Şubat 2021
302
ABONE OL

İzmir'de Bağımlılıkla Mücadelede İstihdam ve Gelir Sağlayacak Ünlü Mamuller Projesi Başlatıldı

İzmir Valiliği himayesinde, bağımlılıkla mücadele için sosyal girişimcilik programı çerçevesinde "Ünlü Mamuller" adlı proje hizmete alındı. 

İzmir'de Bağımlılıkla Mücadelede İstihdam ve Gelir Sağlayacak Ünlü Mamuller Projesi Başlatıldı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla Bağımlılık Rehabilitasyon Merkezinde sosyal proje için toplantı yapıldı. 

Toplantıda, İzmir Valiliği himayesinde İzmir Kalkınma Ajansı desteği ve resmi kurumların iş birliğiyle İzmir Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Derneği tarafından hazırlanan "Ünlü Mamuller" adlı çalışma tanıtıldı. 

Bağımlılık Rehabilitasyon Merkezinin giderlerinin karşılanması, bağımlılıkla mücadele edenlere unlu mamuller sektöründe istihdam sağlanmasını hedefleyen projenin katılımcıları arasında iş bölümü ve görevlendirmeler yapıldı. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, toplantıda yaptığı konuşmada, bağımlılıktan kurtulan kişinin topluma kazandırılması için devletin tüm kurumlarıyla çalıştığını belirtti.

Bağımlılıkla mücadeleyi kazanan kişilerin meslek sahibi olmasının büyük önem taşıdığına işaret eden Köşger, "Amatör bir ruhla gönüllü olarak çocuklarımızın ruhlarındaki boşluğu dolduracak, öncesinde ve sonrasında faaliyetleri yürütecek ekiplere ihtiyaç var. Bir kişi bile kurtarırsak önemlidir. Bir evladımız bağımlı olduğunda sadece kendisini bitirmiyor, ailesini, çevresini, geleceğimizi ve istikbalimizi bitiriyor." ifadesini kullandı.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler