26 Ağustos 2020
1112
ABONE OL

Alaçatı Alışveriş Rehberi

Alaçatı’da kendinize ve sevdiklerinize hediye almak için birçok konsept butik sizleri bekliyor. Alaçatı’nın renkli sokaklarında farklı dekorasyon ve tasarımlarıyla dikkat çeken butikler, antikacılar ve takı tasarım atölyeleri tatilinize renk katıyor. Alaçatı’da alışverişe dair merak edilenleri sizler için derledik. 

Alaçatı Alışveriş Rehberi

Antikacılar Çarşısı

Alaçatı’da alışveriş denilince akla butik dükkanlar, pazar yerleri ve antikacılar geliyor. Antikacılar Çarşısı, Alaçatı’nın en gözde alışveriş duraklarından biridir. Bu çarşıda sadece Alaçatı ve çevresinden değil ülkenin farklı noktalarından antika eşyaları, birçok sanatçının resim ve heykellerini bulmanız mümkündür.

Alaçatı Pazarı

Alaçatı Pazarı yerli ve yabancı turistlerin uğrak alışveriş duraklarından biridir. Pazarda yöreye özgü lezzetler, ev yapımı reçeller, el emeği işlemeli bez kıyafetler ve sakızlı veya lavantalı sabunları, yöresel zeytinyağları, organik zeytin çeşitlerini ve sakızlı Türk kahvesini bulabilirsiniz. Alaçatı’ya gittiğinizde mutlaka uğramanız gereken pazarda fiyatlar oldukça uygun.

Rue 1387

Nordik ve vintage tasarımlarıyla dikkat çeken Rue 1387 gezilecek alışveriş duraklarından biridir. 2014 yılında FD Architecture bünyesinde kurulan Rue 1387’nin kurulmasının amacı Funda Arkas’ın sahip olduğu dekoratif dünyasına dair görsel hafıza oluşturmaktı. Daha sonra satış noktası haline gelen Rue 1387’de bulunan her parça çeşitli ülkelerden Funda Arkas tarafından getiriliyor. Farklı sergilerden toplanan eserlerin de yer aldığı bu mağazayı, farklı, özel ve vintage parçalara meraklıysanız mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Passo Alaçatı

Alaçatı’nın konsept butiklerinden biri olan Passo Alaçatı oldukça popülerdir. Kişiye özel takıları ve çantaları ile dikkat çeken mekanda ürünler hummalı bir çalışma sonucunda ortaya çıkar. Sevdikleriniz ve kendiniz için oldukça şık hediyeleri burada bulabilirsiniz.

Isla Bonita

Alaçatı turunuzda mutlaka ziyaret etmeniz gereken noktalardan biridir. Isla Bonita, retro bir tasarım anlayışa sahiptir. Butikte satılan ürünler modern sanatın izlerini taşır. Bu butikte her ürün eşsiz ve tektir.

Evvel Zaman Antika

Evvel Zaman Antika, her antika meraklısının mutlaka uğraması gereken dükkanlardan biridir. Şirin mekan tasarımı ve özel antika ürünleriyle 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Evvel Zaman Antika, koleksiyon plaklar, antika fincanları ile görülmeye değer.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
7 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
6 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler