03 Temmuz 2021
585
ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İzmir’den Mesaj Verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İzmir'deki gençlik ve spor yatırımları imza törenine katıldı. Kasapoğlu; “İnanın her branşta gümbür gümbür gelen gençler var. Daha önce sporcumuz dahi olmayan branşlar, bugün dünya çapında İstiklal Marşı'mızı gururla söyleyen, söyleten sporcularımızla doldu" mesajı verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İzmir’den Mesaj Verdi

Gençlik ve spor alanındaki yatırım ve desteklerle daha önce iddialı olunmayan branşlarda dahi dünya çapında başarılar elde edildiğini belirten Bakan Kasapoğlu, İzmir programı kapsamında çeşitli ilçelerde hayata geçirilecek gençlik ve spor yatırımlarına ilişkin İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde düzenlenen protokol imza töreninde spor camiası ve medya ile buluştu.

Yeni Spor Yatırımları Geliyor

Protokolle İzmir'in ilçelerine yeni salon, spor tesisi, havuz ve gençlik merkezleri kazandırılacağını dile getiren Bakan Kasapoğlu, tüm paydaşlarla el ele vererek Türkiye'nin birbirinden değerli gençleri için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İmzalanan protokolde yer alan tesisleri en kısa zamanda hizmete hazır hale getireceklerini kaydeden Kasapoğlu, bu tesisleri dolu dolu kullanmanın da çok önemli olduğunu vurguladı.

Bakan Kasapoğlu: Yeni Dev Adamları Yetiştirmek İçin Başlangıçlar Yapacağız

Sürekli "kadın odaklı spor" dediklerini belirten Bakan Kasapoğlu, "Kadınlarımızı salonlarımıza, tesislerimize davet ediyorum. Kadınların öncü ruhlarıyla spordaki geleceğimiz çok daha güçlü olacak." dedi. Sporun birkaç branştan ibaret olmadığına işaret eden Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her branşa yatırım yapmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Yine bugünkü protokol kapsamında 200 potayı İzmir ile buluşturacağız. İnşallah İzmir'imizin ilçelerinde yeni dev adamları yetiştirmek için başlangıçlar yapacağız. Yeni yüzücüleri yetiştirmek adına inşa edeceğimiz havuzlarımız, İzmir için ülkemiz için ayrı bir manayı ihtiva ediyor. İnanın her branşta gümbür gümbür gelen gençler var. Daha önce sporcumuz dahi olmayan branşlar, bugün dünya çapında İstiklal Marşı'mızı gururla söyleyen, söyleten sporcularımızla doldu."

Lisanlı Öğrenci Sayısında Rekor Artış

İzmir'de 2002'de 59 spor tesisi varken bugün bu sayının 200'e yükseldiğini, 5 bin olan lisanslı sporcu sayısının 306 bine çıktığını dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, kentteki öğrenci yurdu sayısının da 5'ten 21'e çıktığını, yeni yurtların yapımının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Dağ: Spora Yapılan Yatırımların Meyvelerini Topluyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Göztepe Stadı'nın hizmete girdiğini, Alsancak Stadı'nın da yüzde 90'ının bittiğini belirtti. AK Partinin gençlik ve spora çok ciddi yatırımlar yapan bir iktidar olduğunu belirten Dağ, bunların meyvelerinin de olimpiyatlarda ve Avrupa şampiyonalarında alınmaya başlandığını vurguladı.

Köşger, Teşekkür Etti

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de spor camiasına yeni tesisler kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Törene AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile ilçe belediye başkanları da katıldı.

Bakan Kasapoğlu'na Altay Forması

Protokol töreninin ardından Alsancak Stadı'na geçen Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, statta incelemelerde bulundu.

Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, bir süre sohbet ettiği Bakan Kasapoğlu'na üzerinde Kasapoğlu'nun isminin yazılı olduğu Altay forması hediye etti.

 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

TÜRKİYE
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı