28 Ekim 2022
449
ABONE OL

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri 99 yıl önce bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde atıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk milletinin karakterine ve âdetlerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet idaresidir.” sözüyle günümüz modern Türk Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet; bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik demektir. Bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik Türk milleti ile bütünleşmiş ve Türk milletinin ayrılmaz bir parçası olmuştur. Türkiye’nin geleceği, Cumhuriyet ile bütünleşmiştir. Atatürk, “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek Cumhuriyet ile Türk Milletinin kaderini bir kılmıştır. 

Cumhuriyet’imizin 99. yılını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 99 yıldır Türk milletine rehberlik eden ve geleceğimizi aydınlatan Cumhuriyet’imizin ilelebet yaşamasını dileriz. İstiklal mücadelemizin baş mimarı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı kutlarız. 

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

                                    M. Kemal Atatürk

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
12 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

TÜRKİYE
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı