29 Ağustos 2022
564
ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü. Dünyanın sayılı kahramanlık destanlarından biri olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, her yıl 30 Ağustos’ta coşkuyla kutlanmaktadır.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Tarihin altın sayfalarında yer alan bağımsızlık mücadelemizin kritik aşamalarından biri olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yazdığı kahramanlık destanıdır. Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan savaştan sonra düşman orduları denize dökülüp topraklarımızdan defedilmiştir.

İstiklal mücadelemizde oldukça önemli bir rolü olan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin kazanılması sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri sıfırdan atılmıştır. Bu ülke; canları pahasına vatanı koruyan aziz Türk milletinin düşmanı denize dökmesi ile bağımsızlığını kazanmıştır.

Büyük Taarruz Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin tarihi için öncü bir başarıdır. Cumhuriyet’e uzanan yolda kritik aşamalardan biri olan bu savaş her yıl Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Bu yıl, 100. yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusal bağımsızlığımızı müjdelemektedir.

Çeşme Haber olarak 30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlarız.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

TÜRKİYE
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı