03 Mart 2022
425
ABONE OL

Urla Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Oyuncuları Jenkins Hakkında Açıklama

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Urla Belediyespor, ABD'li oyuncuları Caitlin Mikayla Jenkins'in sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlarla kulübü lekelemeye çalıştığını açıkladı.

Urla Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Oyuncuları Jenkins Hakkında Açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, Jenkins'in sosyal medyada gerçekçi olmayan ve sporcu ahlakıyla bağdaşmayan paylaşımlarının bulunduğu belirtildi.

Jenkins'in 10 Ocak 2022'de transfer edildiği günden bu yana takım oyuncularına, teknik personele sorunlar yaşattığının aktarıldığı açıklamada, "Jenkins sürekli antrenmana geç kalmakta olup kendisini evinden özel araçla antrenmana getiren takım arkadaşlarının takım antrenmanlarına geç kalmasına neden olmuştur. Öte yandan antrenmanlara düzenli gelmek yerine alışveriş merkezlerine gitmeyi tercih etmiş, antrenmandan sonra kendisini eve götüren takım arkadaşının şahsi aracına yumruk atmıştır." ifadelerine yer verildi.

Oyuncunun bazı maçlarda ve antrenmanlarda disiplinsiz davranışlar içinde olduğu belirtilerek, "Son oynadığımız maç sonrası oyuncularımıza, teknik heyetimize hakaretler ve küfürler etmesi sonucunda yaşanan olaylar yargıya intikal etmiş ve kulübümüz tarafından C. M. Jenkins hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Burada bahsedilenlerin tamamı onlarca şahit önünde yaşanmış olup yaşanan olaylar tutanak altına alınmıştır. Şimdi ise kulübümüz sosyal medya aracılığıyla C. M. Jenkins tarafından lekelenmeye çalışıImaktadır. Bütün yaşananlara rağmen kulübümüz, C. M. Jenkins ile menajeri vasıtasıyla iyi niyetle anlaşma yapmaya çalışmaktadır. Öte yandan kulübümüz C. M. Jenkins'in sosyal medyadaki yalanlarına son vermediği ve bu nedenle kendisiyle anlaşma sağlanamadığı takdirde yasal haklarını sonuna kadar kullanacaktır. 76 yıllık bir spor kulübü olarak, kulübümüze transfer olduktan sonra edindiğimiz bilgiler doğrultusunda geçmişi suçlarla dolu, saygısız, yalancı ve dengesiz bir kişinin kulübümüze ve Türk sporuna leke sürmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler