18 Eylül 2020
396
ABONE OL

“Tam Olarak Hazır Olduğumuzu Söyleyemeyiz

Sezon hazırlıklarını sürdüren ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın baş antrenörü Ufuk Sarıca, henüz tam olarak hazır olmadıklarını bildirdi.

“Tam Olarak Hazır Olduğumuzu Söyleyemeyiz

Sarıca, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında Pınar Kupası'nda dün karşılaştıkları Petkimspor'u mağlup ettiklerini belirtti. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki çalışmalardan dolayı hem rakiplerinden hem hakemlerden hem de kendi oyuncularından özür dileyen Sarıca, çok sıcak ve havasız bir ortamda maçı gerçekleştirmek zorunda olduklarını ifade etti. Bu nedenle de maçın kalitesinde düşüşün olduğunu belirtti. Zaten pandemi süreci boyunca da antrenman sıklığının azalmasının oyuncular üzerinde olumsuz etkiler yarattığını vurguladı. Sarıca, tüm bu olumsuzluklara kazanmış olmalarından da mutluluk duyduklarına değindi ve devam etti, “tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemeyiz. Çok az süre kaldı.” dedi.

Yapmaları gereken antrenmanların olduğunu ve daha oynamaları gereken bir maçın daha kaldığına değinen Sarıca, zorlu bir süreçte olduklarını ve bu süreçte 3 tane hazırlık maçı ertelemek zorunda olduklarını dile getirdi. Ancak, ligin ilk haftasında rakiplerini beklediklerini belirtti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler