25 Ekim 2021
352
ABONE OL

Göztepe Kulübünde Basketbol Şubesi Yeniden Yapılandırıldı

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, basketbol şubesini yeniden yapılandırdıklarını belirterek, "Türk basketboluna kazandırdığımız gençlerle beraber yarışmacı olarak mücadele etmek bizim için ilerleyen yıllarda bir hedef olacak." dedi.

Göztepe Kulübünde Basketbol Şubesi Yeniden Yapılandırıldı

Yeni basketbol şubesinin Gürsel Aksel Stadı'ndaki tanıtımında konuşan Sepil, basketbolla ilgili 7 yıldır bir atılım yapamadıklarını söyledi.

Basketbol için Atakan Atalar koordinasyonunda çok güzel bir ekip kurulduğunu ifade eden Sepil, "Göztepe Spor Kulübünde basketbol şubesini yeniden yapılandırıyoruz. İlk amacımız oyuncu yetiştirmek olacak. Hedefimiz birçok genci Türk basketboluna kazandırmak.” diyen Sepil, “Türk basketboluna kazandırdığımız gençlerle beraber yarışmacı olarak mücadele etmek de bizim için ilerleyen yıllarda bir hedef olacak. Tabii ki bunu da sağlam temeller üstünde yapmak istiyoruz. Bu sebeple önceliğimiz dediğimiz gibi spor okullarımız ve altyapımız olacak. Basketbol şubemizdeki yeni yapılanmanın taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Basketbol şube sorumlumuz Atakan Atalar ise hedeflerinin Göztepe'yi basketbolda hak ettiği yerlere getirebilmek olduğunu belirterek, "Gelecekte yapacaklarımızın temellerini oluşturmak için ilk 3 yıl tamamen odağımız çocuklarımız, gençlerimiz, altyapımız olacak. Öncelikle amacımız ahlaklı, değerleri olan sporcular yetiştirmek. Altyapı Milli Takımlarına, Türk basketboluna oyuncular kazandırmak. Bunun için çok çalışacağız. Uzun soluklu bir yola giriyoruz. Sabrederek Göztepe Basketbol Ailesini oluşturmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Basketbol şube yönetiminde Atakan Atalar'ın yanı sıra Atalay Aksay, Alper Par, Derya Özyürek, Deniz Güvenen, Gökhan Akkuş ve İsmail Özcanım bulunuyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler