06 Ekim 2021
725
ABONE OL

Arkas Spor Kulübü ve Okyanus Koleji Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzaladı

Arkas Spor Kulübü ve Okyanus Koleji'nin eğitimde iş birliği protokolüne imza attığı bildirildi.

Arkas Spor Kulübü ve Okyanus Koleji Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzaladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Eğitim ve sporda yan yana, omuz omuza" sloganıyla gerçekleştirilen protokolün Okyanus Kolejindeki imza törenine Okul Genel Müdürü Lokman Demiray, Arkas Spor Yönetim Kurulu Üyesi Atıf İnönü, Arkas Spor Başantrenörü Glenn Hoag, Arkas Spor'un Okyanus Koleji'nde eğitim görmüş sporcuları Efe Mandıracı, Mirza Lagumdzija, Halit Kurtuluş, Enis Ali Ay katıldı.

Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray konuşmasında, sporu eğitimin alternatifi değil tamamlayıcısı olarak gördüklerini kaydetti.

Arkas Spor Yönetim Kurulu Üyesi Atıf İnönü ise Türkiye'de erkek voleybolunda öncü durumunda olduklarına işaret ederek, "Arkas Spor'un felsefesinin temelinde gençlere ve onların sportif geleceğine yatırım yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Arkas Spor okullarında bugüne kadar yaklaşık 11 bin 389 çocuğa eğitim verdiklerine işaret eden İnönü, Okyanus Koleji'nin spora ve sporcuya verdiği önemi takdirle izlediklerini vurguladı.

Arkas Spor'un Kanadalı çalıştırıcısı Glenn Hoag ise genç oyuncuların iyi ve doğru yetişmesi için çalıştıklarını, iş birliğinin iki tarafa da fayda sağlayacağını ifade etti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler