22 Ağustos 2021
532
ABONE OL

Altınordu, Sahasında Tuzlaspor’a Teslim Oldu

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'a 3-1 yenilen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Devre arasına 2-1 girseydik daha avantajlı olabilirdi" dedi.

Altınordu, Sahasında Tuzlaspor’a Teslim Oldu

Eroğlu maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ligin ikinci haftası rakiplerinin fiziksel anlamda kuvvetli olduğunu söyledi.

İlk yarıda rüzgara karşı oynadıklarını ve rakiplerinin bunun avantajıyla ilk devreyi 3-1 önde tamamladığını belirten teknik adam, şunları ifade etti:

"İkinci yarıda skoru çevirmeye çalışsak da yanaşamadık. Devre arasına 2-1 girseydik daha avantajlı olabilirdi. Fiziksel olarak yıprandık ama bu mazeret değil. Kazanarak ilerlemek futbolumuzu olumlu yönde etkileyecekti ama mağlup olduk. Oyunun geneline baktığımızda, pes etmeyen bir görüntü sergiledik. İkinci yarıda baskılı bir oyun vardı ama pozisyonları sonuçlandıramadık. Müsabakaya 8 akademi patentli oyuncumuzla başladık. Üzgünüz ama oyuncularımı ortaya koyduğu futboldan ve pes etmemelerinden dolayı tebrik ettim."

İşte Maç İle İlgili Ayrıntılar

Futbol: TFF 1. Lig

Altınordu: 1 - Tuzlaspor: 3

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Alper Akarsu, Emrah Ünal, Harun Terin

Altınordu: Ali Emre Yanar, Rahmi Salih Kaya (Dk. 46 Furkan Metin), Yusuf Yalçın Arslan, Yusuf Can Esendemir, Ahmet İlhan Özek, Sami Satılmış (Dk. 83 Şeref Özcan), Feyttullah Gürlük (Dk. 75 Kenan Fakılı), Recep Aydın, Ali Dere, Burak İnce (Dk. 59 Hüsamettin Yener), Enis Destan (Dk. 59 Ahmet Dereli)

Tuzlaspor: Angeler, Erhan Kartal, İsmail Konuk, Posmac, Ferhat Öztorun, Ahmet Yazar (Dk. 67 Metincan Cici), Safa Kınalı (Dk. 82 Samet Asatekin), Rotman, Tayfun Aydoğan (Dk. 87 Aykut Çeviker), Bardhi (Dk. 67 Diack), Pedersen

Goller: Dk. 8 Bardhi, Dk. 21 İsmail Konuk, Dk. 45+1 Tayfun Aydoğan (Tuzlaspor), Dk. 31 Ahmet İlhan Özek (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 7 Recep Aydın (Altınordu), Dk. 9 Ferhat Öztorun, Dk. 69 Diack (Tuzlaspor)

 

 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
7 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
6 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler