10 Şubat 2022
474
ABONE OL

Altınordu'nun Konuğu Gençlerbirliği

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, seri yakalamaları halinde sıralamada yukarı doğru çıkacaklarını bildirdi.

Altınordu'nun Konuğu Gençlerbirliği

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını, oyun anlamında istediklerini yapmalarına rağmen bunu sonuca çeviremediklerini aktardı.

Sakat ve cezalı oyuncuların takıma dönmesinin güçlerini arttıracağını belirten Eroğlu, "Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde bize değer katacaktır. Rakibin durumunu biliyoruz ama önemli olan sahada bizim ne yapacağımız. Oyun sistemimizle birlikte yüksek tempo ile bu kritik eşiği geçip bir seri yakalarsak yukarıya doğru tırmanırız. Bunu ilk yarının son haftalarında zaten yapmıştık, tekrar yapabiliriz." dedi.

Eroğlu, hücum bölgesinde forma giyen Ahmet İlhan Özek, Ahmet Dereli ve Hüsamettin Yener'in sakatlıklar ve cezalar nedeniyle birlikte oynayamadığını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, "Bu oyuncuların 20 gole direkt etkisi var, onların eksikliğini büyük ölçüde hissettik. İleri uçta oynayan oyuncularımızın dönüşü ile birlikte skor anlamında da rahatlayacağız. İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız." ifadelerini kullandı.

Altınordu-Gençlerbirliği maçı, yarın Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler