12 Ekim 2020
405
ABONE OL

İzmir’de Yüz Yüze Eğitimde İkinci Aşama Başladı

İzmir’de Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) yüz yüze eğitime geçiş planlaması doğrultusundaki ikinci aşamada, ilkokullar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ile özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitim başladı.

İzmir’de Yüz Yüze Eğitimde İkinci Aşama Başladı

Toplam 710 bin 817 öğrencinin bulunduğu İzmir'de, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle mart ayından beri okullarından ayrı kalan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Köy Okulunda Eğitim

Taşımalı eğitimin yapıldığı Torbalı ilçesine bağlı kırsaldaki Çapak İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenciler, öğretmenler ve görevlilerce karşıladı.

Okul girişine yerleştirilen ünitede ellerini dezenfekte eden çocuklar, yapılan uyarılar sonrası İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sınıflara geçti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında velilerin ise okula girişine izin verilmedi.

Uzun aranın ardından ilk kez okula gelen çocukların oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlendi.

İlkokul 2. sınıf öğrencisi Tuana Güven, yaptığı açıklamada, yaklaşık 7 ay sonra yeniden okulla buluşmanın sevincini yaşadığını belirterek, öğretmen ve arkadaşlarını çok özlediğini dile getirdi.

8. sınıf öğrencisi Ahmet Günay ise okula yeni başlamış gibi heyecanlı olduğunu ifade ederek 7 aylık süreyi en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştığını söyledi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler