24 Ocak 2022
478
ABONE OL

İzmir'de 20 Üniversitenin Katılımıyla Kariyer Fuarı Düzenlenecek

Ege Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Ege Bölgesi'nde bulunan 20 üniversitenin katılımıyla geniş kapsamlı kariyer fuarı düzenleyecek.

İzmir'de 20 Üniversitenin Katılımıyla Kariyer Fuarı Düzenlenecek

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'nın (EGEKAF) 21-22 Mart tarihlerinde Fuarİzmir'de düzenleneceğini, Ege Bölgesi'ndeki 9 üniversite ile Bursa'daki üniversitelerin de katılımıyla Avrupa'nın en büyük kariyer buluşmalarından birini organize etmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda firma ve sanayi kuruluşundan temsilcilerin katılacağı fuarda kamu kurum ve kuruluşlarının da hazır bulunacağını aktaran Budak, etkinliğin "Yetenek Her Yerde" temasıyla gerçekleştireceğini aktardı.

Amaçlarının gençlerin eğitim gördükleri mesleki alanla ilgili gelecekte kendilerini nasıl bir istihdam alanının beklediğini görmelerini sağlamak olduğunu dile getiren Budak, "Staj imkanlarını değerlendirmeleri, sanayicilerle bir araya gelerek adeta mülakatlarda bulunmaları açısında bu kariyer fuarını önemsiyoruz. CV hazırlanmasından staj başvurularına ve mezuniyet sonrasına kadar bilinçli bir hazırlık süreci geçirmelerini istiyoruz. Bu fuarla gençlerimizin mezuniyet sonrası yaşama entegre olmalarına da katkıda bulunmuş olacağız." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler