06 Temmuz 2021
693
ABONE OL

Gaziemir Cumhuriyet Semt Evleri’nde Yaz Kursları Başlıyor

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif yer almaları için hizmet verdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde, kurs kayıtları başladı. 30 Haziran’da başlayan kurs kayıtları 7 Temmuz’da son bulacak.

Gaziemir Cumhuriyet Semt Evleri’nde Yaz Kursları Başlıyor

Yaz sonuna kadar devam edecek kurslarda kadınlar, ürettikleriyle aile ekonomilerine katkı koyarken, sosyalleşmenin mutluluğunu yaşayacaklar. Cumhuriyet Semt Evleri’nde bu yaz kaatı’ sanatı, mum, sabun, takı, örgü, sepet örgücülüğü ve karma alanlarında kurslar verilecek. Kurslara katılmak isteyenler kimlik fotokopileri ile birlikte mahallelerinde bulunan semt evini ziyaret ederek kayıt yaptırabilecek.

Kurslarda; sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik kuralları başta olmak üzere pandemi kurallarına uyulacak. Salgın nedeniyle sınıf mevcudunun sınırlı tutulacağı kurslarda, kursiyerlere HES kodu sorgulaması yapılacak. Semt Evleri düzenli olarak dezenfekte edilecek. Derslerden sonra derslikler havalandırılacak.

Kadınları kurslara katılmaya davet eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Kadınlar hayata katılıp, gülümsediği müddetçe Gaziemir’de o kadar mutlu olacaktır. Biz biliyoruz ki; bir kentte kadınlar ne kadar mutlu olurlarsa yetiştirecekleri nesiller de o kadar mutlu olur ve geleceğe umutla bakar. Bu kapsamda güzel ilçemizdeki kadınların mutlu ve güçlü olmaları için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren canla başla çalışıyoruz” dedi.

Kurslar ile ilgili detaylı bilgiye 0 (232) 999 0 251 - 1201 dahili numaralı hattan ulaşılabilecek.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler