11 Mart 2021
633
ABONE OL

Ege Üniversitesi, Iğdır ve Bitlis Eren Üniversiteleri ile Birikimini Paylaşacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Anadolu Projesi kapsamında eşleşen Ege Üniversitesi (EÜ) ile Iğdır ve Bitlis Eren üniversiteleri heyetleri, proje kapsamında yapılacak faaliyetlerin detaylarını belirlemek için bir araya geldi.

Ege Üniversitesi, Iğdır ve Bitlis Eren Üniversiteleri ile Birikimini Paylaşacak

EÜ'den yapılan açıklamaya göre, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak başkanlığındaki üniversite heyeti, Iğdır ve Bitlis Eren üniversitelerini ziyaret etti.

Genç üniversiteler ile deneyimli üniversiteleri bir araya getiren proje kapsamında eşleşen üniversitelerin heyetleri, proje kapsamında yapılacak akademik, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin detaylarını belirledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Budak, Anadolu'daki yeni gelişen üniversiteleri kıdemli üniversitelerle eşleştiren, gelişmiş üniversitelerin altyapısını, yetişmiş akademik kadrosunu ve birikimini genç üniversitelerle paylaşacağı bu çalışmanın tüm paydaş üniversiteler için güzel sonuçları olacağını kaydetti.

Budak, projenin eğitim kalitesinden mezunların niteliğine, araştırma altyapılarından kütüphane imkanlarının karşılıklı kullanılmasına kadar pek çok detayı barındırdığını aktararak, "Proje kapsamında Bitlis Eren Üniversitesi ile beslenme ve diyetetik alanında, Iğdır Üniversitesi ile İngiliz dili ve edebiyatı, havacılık yönetimi, inşaat mühendisliği ve hemşirelik gibi alanlarda iş birliği yapıyoruz. Bu ziyaretle paydaş üniversitelerimizle somutlaştırdığımız iş birliğimizi daha da ileri noktalara taşıyarak sürdüreceğimize yürekten inanıyorum." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler