21 Ağustos 2020
1428
ABONE OL

Çeşme Özel Okul Rehberi

Çocuklar en değerli varlıklarımızdır. Onlar için en iyisini yapmak anne ve babaların en önem verdiği konulardan biridir. Çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek isteyen her anne baba iyi bir eğitim alması konusunda çaba harcar. Çocuğunun kaliteli bir eğitim almasını isteyen anne babalar tercihini özel okuldan yana kullanıyor. Çeşme’deki özel okulları sizler için derledik.  

Çeşme Özel Okul Rehberi

Çeşme Özel Okullar Listesi

Çeşme’de toplamda 27 okul bulunuyor. Bu okullar içerisinde doğru seçimi yapabilmek için de öncelik muhite yakın bölgedeki okulun seçilmesidir. Çeşme’de yer alan özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler şu şekildedir;

Çeşme’de bulunan özel okullar şu şekildedir;

Özel Çeşme Bilgiç Koleji

Özel Çeşme Us Temel Lisesi

Özel Çeşme Ege Bilgi Ortaokulu

Özel Çeşme Öbek Boğaziçi İlkokulu

Özel Çeşme Öbek Boğaziçi Ortaokulu

Özel Çeşme Bücürkent Anaokulu

Özel Mavi Balon Anaokulu

Çeşme Özel Okul Fiyatları

Çeşme özel okul fiyatları ilkokul, ortaokul ve lise olarak değişkenlik gösteriyor. Okul fiyatlarına etki eden faktörlerden biri, okul içerisinde öğrencilere sunulacak olan aktiviteler ve imkanlar. Bazı okulların daha büyük araziye sahip olması sosyal imkanlarını artırırken bazı okullar küçük olsa da eğitimcilerin kalitesi bu okulların birbiriyle kıyaslanmasını zorlaştırabiliyor.

Özel okul seçimi konusunda bölgede oldukça önemlidir. Gelir seviyesi yüksek olan bölgelerde bulunan özel okullar daha kenar kesimde kalmış olan özel okullara göre daha yüksek.  Okulların fiyatlarına ortalama olarak baktığımızda ise 1.500 liradan başlayarak 5,500 liraya kadar çıkabiliyor.

Fiyatlar ilk bakışta cazip gibi geliyor olsa da aslında okullarda masraflar bununla sınırlı kalmıyor. Öğrencinin okula gidişi, yemeği ve diğer sosyal aktiviteleri gibi farklı ücretlendirmelerde ortaya çıkabiliyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler