23 Kasım 2021
416
ABONE OL

AÖF Sınavları Ne Zaman? AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgulama

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavlarına çok kısa bir süre kaldı. Sınav tarihlerinin gelmesiyle birlikte sınav yerleri de adaylar tarafından sıklıkla merak edilen bir konu oldu. Peki, AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? AÖF sınav tarihleri 2021-2022 ne zaman? İşte, AÖF sınavına dair merak edilenler.

AÖF Sınavları Ne Zaman? AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgulama

2021 güz dönemi AÖF sınavlarının yaklaşmasıyla gözler sınav tarihleri ve sınava giriş belgelerine döndü. Güz dönemi ara sınava girecek milyonlarca lisans ve ön lisans öğrencisi pandemi nedeniyle uzun bir zaman diliminin ardından yüz yüze sınava girecek bu da adayları haliyle biraz korkuttu. Aynı zamanda da AÖF sınavına girecek milyonlarca öğrenci, AÖF sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını da merak etmeye başladı.

2021-2022 AÖF Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)’nin internet sitesinde bulunan akademik takvime göre, güz dönemi sınavları 27-28 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Dönem sonu sınavları ise 8-9 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Sınav tarihinin yaklaşmasıyla adaylar sınav giriş belgesi çıkarma telaşına girdi.

2021 AÖF Sınavları Yüz Yüze mi, Uzaktan mı Yapılacak?

2021 yılı AÖF yaz okulu sınavlarının yüz yüze yapılması akıllara sınavların yüz yüze mi, online mı yapılacağı sorusunu getirdi. AÖF güz dönemi sınavlarının yüz yüze yapılması düşünülüyor. AÖF öğrencilerinin güz dönemi AÖF sınavlarına AÖF sınav merkezlerinde girmesi beklentiler arasında

AÖF Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayımlanacak?

AÖF sınava giriş belgeleri henüz Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açılmadı. Sisteme giriş yaparak sınav belgelerini almak isteyen öğrenciler henüz sınava giriş belgelerine ulaşamıyor. AÖF sınava giriş belgeleri için kurum tarafından yapılan açıklamada, “Sınav giriş belgeleri yayımlandığında resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurusu yapılacaktır. Takipte kalınız.” açıklaması geldi.

AÖF güz dönemi sınav giriş belgelerinin en geç yarın erişime açılmış olması bekleniyor.

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Sorgulanır?

AÖF sınav giriş belgesi sorgulamak isteyen öğrenciler https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet ve Anadolu Üniversitesi öğrenci girişi seçeneğinden sorgulama işlemini gerçekleştirebilir. Sisteme giriş yapan adaylar, sol kısımda yer alan bölümden “Sınav İşlemleri” bölümüne girip, AÖF sınav giriş belgesini alabilir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

BİLGİ KÖŞESİ
İzmir’in Meşhur Otları ve Faydaları
BİLGİ KÖŞESİ
Yazlık Kamp İçin Gerekli Malzemeler
BİLGİ KÖŞESİ
Sağlıklı ve Dengeli Uyku İçin İpuçları
BİLGİ KÖŞESİ
Portakal Yağı Nedir? Ne İşe Yarar?
BİLGİ KÖŞESİ
Maydanoz Tohumu Nedir? Nasıl Kullanılır?
BİLGİ KÖŞESİ
Ada Çayı Faydaları Nelerdir? Nasıl Demlenir?