24 Haziran 2022
522
ABONE OL

İstanbul Kültür Taşı ve Artpietra Kültür Taşı Modelleri

Kültür taşı, yapı mimarisine estetik katan dekorasyon malzemesidir.

İstanbul Kültür Taşı ve Artpietra Kültür Taşı Modelleri

Duvarların doğal görünüme kavuşması için uygulanan kültür taşı modelleri, dekorasyona farklı ve estetik bir görünüm katmaktadır. Mekana doğal bir görüntü sağlayan Artpietra kültür taşı, hem evlerde hem de ticari mekanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir.

Kültür Taşı ve Dekoratif Kültür Taşı

Kültür taşı dekoratif duvar malzemelerden biridir. Dekorasyona estetik açıdan renk katmak için üretilen, ana maddeleri çimento ve kum olan malzeme kültür taşı olarak tanımlanır. Dekoratif kültür taşı, doğal taşların parçalanması ile yapılan dekor malzemesidir. Kültür taşı, doğal taştan ayırt edilemeyecek kadar estetik görüntü sunar.

Mekanın tarzını ve havasını değiştiren dekoratif kültür taşı çeşitleri doğal görüntüsü ile yaşam alanlarına hareket katar. Mekanların duvarlarında kullanılan taş duvar kaplama ortamın ambiyansını değiştirir.

Kültür taşı, ev ve işyerlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Yalnız ev ve iş yerleri değil restoran, kafe, mağaza, bahçe, otel gibi birçok ticari mekanda da tercih edilmektedir.

Dekoratif taş kaplama, evlere ve işletmelere doğal bir görünüm vermektedir. Taşa benzer bir yapıya sahip olan taş kaplama, doğal taştan çok daha hafif bir yapıya sahiptir. Doğal taş kaplama görüntüsü veren kültür taşı çeşitleri, uygulandığı alana zarar vermez. İnce ve hafif olması nedeniyle rahatlıkla uygulanır. Gerçek taş görünümünden ayırt etmek olanaksızdır.

Kültür taşı yalnızca dekoratif özelliği ile değil ısı yalıtımı ile mekanların ısı dengesini sağlar. Isı yalıtımı özelliği ile öne çıkan kültür taşı, ekstra bakım ve onarım gerektirmez. Bu nedenle oldukça ekonomiktir.

Artpietra Kültür Taşı Modelleri

Kültür taşı modelleri arasında birçok seçenek vardır. Bu modeller arasında Artpietra kültür taşı en çok talep edilen kültür taşları arasında yer alır. Artpietra kültür taşı evlerde, işyerlerinde ya da ticari işletmelerde duvarları dekore etmek amacıyla sıklıkla tercih edilir. Artpietra kültür taşı, kolay uygulanabilir ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra bakım gerektirmeyen yapısı sebebiyle de kullanılır.

Mekanda doğal görüntü yakalamak için renk seçimi oldukça önemlidir. Kültür taşı renk seçimi, mekanın estetiği açısından dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Artpietra kültür taşı üretimi sırasında içine renk pigmentleri ilave edilerek farklı renk seçenekleri elde edilir. Dekorasyona uygun olarak farklı renk ve modellerde Artpietra kültür taşı bulmak mümkündür.

Kültür taşı modelleri ve aradığınız ürünlere www.ugur-ticaret.com adresi ziyaret edebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

ADVERTISEMENT
Bonsai Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?