22 Mart 2022
748
ABONE OL

Işıltılı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Aydınlık, parlak bir gözlere sahip olduğunuzda makyajınız kendini daha fazla gösterecek ve şıklığınız bulunduğunuz ortamda fark edilecektir.

Işıltılı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Her ne kadar mat bitişli makyajlar kadınları kendine çekiyor olsa da son dönemlerde değişen makyaj trendleri ile daha canlı ve daha aydınlık bir yüze sahip olmak istiyoruz. Özellikle göz makyajı söz konusu olduğunda parlak renklerin tercih edilmesi gözlerde daha çekici ve belirgin bir etkiye neden oluyor. 

Işıltılı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Işıltılı göz makyajı yaparken hem doğal hem de pratik olması için metalik bitişli krem farlar kullanılabilir. Bu sayede dağıtırken fazla uğraşılmamış olacaktır. Krem tarzındaki formüller ışığı daha yoğun yansıtır.

Far ile Işıltılı Bir Görünüm

Kalem farlarda bahsettiğimiz krem farlar gibi pratik bir kullanıma sahiptir. Herhangi bir fırçaya ihtiyaç duymadığı için hızlıca uygulanabilir. Eğer makyaj konusunda acemilik çekiyorsanız kalem farların iyi bir seçim olacağının altını çizebiliriz.

Maskara ile Belirgin Kirpikler

IMPALA Maskara – Mascara XXXL, ince ve seyrek kirpikler için tasarlanmış harika bir üründür. Hacimli, yoğun, spiral şekilli fırçası ve vitaminlerle zenginleştirilmiş içeriği sayesinde kirpiklerin yoğunluğunu düzgün ve eşit bir şekilde arttırır. Yayılmayan, topak oluşturmayan, kirpiklere yapışmayan ve parçalanmayan dokusu sayesinde yumuşak, esnek, ipeksi ve kalın kirpikler kazandırır. İçeriğinde bulunan vitamin E güçlü antioksidan, kolajen liflerini korur. Vitamin D ise kirpiklerin durumunu iyileştirir, onları daha elastik hale getirir. Bambu kirpikleri tabandan uca güçlendirir, parlaklığı geri kazandırır.

Işıltılı bir göz makyajı için eyeliner kullanmayı da ihmal etmemelisiniz. Göz makyajının en önemli adımlarından biri olan eyeliner, gözlerinizde istediğiniz etkiyi yaratacak. Gözleri belirginleştiren ve çarpıcı bir etki veren eyeliner ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Makyaj her kadının olmazsa olmazı ve bunun için de çantada bulunması gereken eşyalar içerisinde göz makyajı için kullanılacak maskara da olması gerekiyor. Tenin rengine uygun olan ürünlerin seçilmesi cildin parlak görünmesinin yanı sıra makyajında tamamlanmasını sağlayacaktır. Her kadın için önemli olan ve gözlerdeki şekillendirmenin yapılmasında yardımcı olan maskara çeşitleri için internet sitemiz https://www.impalaturkiye.com/ ziyaret edebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

ADVERTISEMENT
Bonsai Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?