01 Nisan 2022
666
ABONE OL

iPhone Face ID Tamiri - iPhone Face ID Tamiri Fiyatları

iPhone Face ID tamiri kullanıcıların sıklıkla araştırdığı hizmetler arasındadır.

iPhone Face ID Tamiri - iPhone Face ID Tamiri Fiyatları

iPhone Face ID tamiri kullanıcıların sıklıkla araştırdığı hizmetler arasındadır. iPhone X modeli ve sonrasında geliştirilmiş olan Face ID teknolojisi de bunlardan bir tanesidir. Face ID, cep telefonunun ekranına baktığınızda yüzünüzü otomatik olarak tanıyan ve bu sayede ekrana herhangi bir dokunuş yapmadan açılmasını sağlayan bir teknolojidir.   

iPhone, Face ID teknolojini geliştirirken kullanıcı verilerinin güvenliğini daha fazla artırmayı hedefledi ve eklediği kamera sayesinde de bunu başarabildi. Daha sonraki birçok modelde de bu teknolojiye yer verilirken bazı durumlarda bu teknoloji hata verebiliyor. Face ID hata vermesi halinde kullanılması söz konusu değil. Bunun için mutlaka iPhone Face ID tamiri işleminin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bunu yapabilmek için de uzman teknik servisleri bulabilmek önemlidir. Teknotax tamir merkezi, Face ID sorununa hızlı çözüm sağlayarak cihazın bu özelliğinin yeniden kullanılmasını sağlıyor. 

Face ID Arızası Neden Kaynaklanır? 

Face ID arızasına pek çok şey neden olabilir. Bilinen en belirgin neden ise cihazın düşürülmesidir. Cihaz bir şekilde yere düştüğünde ya da darbe aldığında kamera ya da içindeki bir parça zarar görebilir ve bu sayede Face ID devre dışı kalabilir. iPhone 11 Face ID tamiri en çok talep edilen hizmetler arasındadır.

Telefonun suya düşürülmesi de Face ID’nin bozulmasına neden olan bir durumdur. Cihazın modeli ne olursa olsun suya düştüğünde sorun meydana gelebilir. Telefonun sıvıyla teması daha farklı sonuçlara da neden olacağı için yalnızca Face ID’nin bozulmasıyla kalmayacaktır. 

Telefonun suya düşmesi ya da herhangi bir şekilde sıvıyla teması muhtemelen anakartın zarar görmesine neden olacaktır. Anakart cep telefonunun içinde bulunan tüm parçaları bir arada tutan ve birbirine bağlanmasını sağlayan parçadır. Telefonu suya düşürdüğünüzde ya da sıvıyla temas ettirdiğinizde anakart üzerinde birtakım problemler yaşanmaya başlayacak ve bu da telefona farklı arızalar şeklinde yansıyacaktır. 

Sıvı teması durumunda telefon hemen zarar görmeyebilir, ancak anakart üzerindeki sıvı zamanla oksitlenmeye neden olacağından telefonda hasar meydana gelebilir. Kısacası Face ID tamirini yapabilmek için öncelikli olarak sorunun neden kaynaklandığının tespit edilmesi gerekir. Sorunun tespitini yapmış olmak demek cihazın tamir işleminin %50’lik bölümünün tamamlanması demektir.

iPhone X Face ID tamiri fiyat ve iPhone 11 Face ID tamiri fiyat kullanıcıların en çok araştırdığı hizmetler arasındadır. Teknotax uzman teknisyenleri iPhone Face ID sorununu hızlı bir şekilde tamir ederek cihazınızı size teslim eder.

iPhone Face ID tamiri için bizimle https://www.teknotax.com/ adresinden iletişime geçebilirsiniz. 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

ADVERTISEMENT
Bonsai Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?