22 Haziran 2023
488
ABONE OL

iPhone Ekran Onarımı – iPhone Teknik Servis

iPhone Ekran Onarımı – iPhone Teknik Servis

iPhone cihazın çeşitli nedenlerden dolayı ekranı hasar alabilir. iPhone cihazlar darbe, yüksekten düşme gibi nedenlerden dolayı kırılabilir veya çatlayabilir. Görüntü bozuksa, dokunmatik özelliği çalışmıyorsa veya LCD ekran kırıldıysa ekran hasar almış demektir. Bunun için ekran değişimi gerekir. Ekran değişimi ile cihazı eskisi gibi kullanmak mümkündür. 

iPhone Ekran Tamiri

iPhone ekran her ne kadar dayanıklı malzemelerden imal edilseler de olası bir kazada çatlayabilir veya tuzla buz olabilir. Ekranın hasar alması durumunda bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bunun için iPhone ekran değişimi yapılmalıdır.

iPhone ekran değişiminde ekrana orijinal ya da yan sanayi ekranın takılması söz konusudur.  iPhone ekran değişimi için alanında uzman ve profesyonel ekiplerden destek almak son derece önemlidir. iPhone ekran değişimi için profesyonel ekibe başvurduğunuzda ilk aşamada arıza tespiti yapılmaktadır. iPhone cihazlarda ekran ve ön cam ayrı şekildedir. Ön cam ayrı olarak değiştirilebilir. Eğer hasar sadece ön camda değilse ekran değişimi yapılmalıdır.

Garantili iPhone Ekran Değişimi

iPhone ekran değişimi işlemi hızlı ve pratik bir şekilde yapılmaktadır. Teknik serviste işlem sonrasında 3 ay garanti sunulmaktadır.

iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

iPhone ekran değişimi fiyatları, cihazın modeline ve hasar durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterir. iPhone ekran değişimi fiyat için teknik servise başvurmak gerekir. Cihazın durumu teşhis edilir ve tamir fiyatı belirlenir.

Teknonand, yüksek kalite ekipmanları ve alanında uzman ekipleri ile garantili iPhone ekran değişimi sağlamaktadır. Teknonand,, orijinal ekran ile değişim yaparak cihazın sorunsuz çalışmasını sağlar. iPhone ekran değişimi için hızlı ve sorunsuz hizmet sunan Teknonand ile telefonunuzu ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

Teknonand, iPhone ekran değişimi kapsamında İstanbul başta yer almak üzere Türkiye’nin her yerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. iPhone modellerinde dokunmatik ekran ve ön cam değişimi için garantili hizmet vermektedir. Ekran değişimi işlemlerinde yüz yüze onarım yaparak cihazın onarım süreçlerini şeffaf bir şekilde sağlamaktadır.

iPhone ekran tamiri hakkında detaylı bilgi almak ve iPhone tamiri yaptırmak için https://www.teknonand.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

ADVERTISEMENT
Bonsai Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?