10 Eylül 2021
845
ABONE OL

Hasta Nakil Ambulansı – İstanbul Hasta Nakil Ambulans

Hasta Nakil Ambulansı – İstanbul Hasta Nakil Ambulans

Hasta nakil ambulansı acil sağlık problemleriyle karşılaşıldığında hastanın en yakın sağlık kuruluşuna taşınmasını sağlayan hizmettir.  Acil ve beklenmedik sağlık problemleri karşısında hayat kurtaracak detaylara dikkat etmek ve en doğru kararları vermek gerekmektedir. Acil sağlık problemleriyle karşılaşılan kaza anları ya da ani bir hastalığın etkisini gösterdiği anlarda hastaya yardımcı olacak ve hayat kurtarıcı adımları dikkatle uygulayarak hastanın iyileşme ihtimalini artıracak en iyi yardımcılardan biri ambulans hizmetidir.

Olası bir hastalık ya da kaza durumunda alanında uzman kişiler tarafından uygulanan ilk müdahaleler bütün tedavinin seyrini olumlu yönde değiştirebilir. İlk yardım müdahalesinden sonraki adımlarda ise hastanın güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırılması en önemli unsur olarak karşımıza çıkar. Hasta hastaneye ne kadar hızlı ulaştırılırsa sağlık durumunu kontrol altına almak ve iyi sonuçlara ulaşmak o kadar kolay olacaktır.

Tüm bunların yanı sıra, hastanelerin sınırlı sayıda ambulansa sahip olması sebebiyle hastaların her zaman nakil ambulans hizmetini alabilmeleri mümkün olmamaktadır. Hastanın ambulansa ihtiyaç duyduğu ancak hastanelerin yoğunluğu sebebiyle ambulans hizmeti alamadığı anlarda özel nakil ambulansları hastalara yardımcı olmaktadır.

Özel ambulans herhangi bir hastaneden bağımsız olarak çalışan ve kendi sağlık çalışanı ekibini bulunduran ambulans hizmetleridir. Özel ambulanslarda verilen hizmet eksiksiz ekipman ve profesyonel ekip ile bir hastane ambulansının vereceği hizmetten farksızdır.

İstanbul Hasta Nakil Transferi Nasıl Yapılır?

İstanbul içinde hasta nakil hizmetinden yararlanabilmek için kendiniz veya hastanız için gerekli olacak hasta nakil ambulansı talebinizi firmamızın çağrı merkezi üzerinden yapabilirsiniz.

Talebinizi firmamıza ilettikten sonra firmamız sizinle hastanın durumu hakkında bilgi almak üzere iletişime geçecektir.  Hastanın durumu öğrenildikten sonra ise uzman ekipleri ile en uygun şekilde tasarlanmış tam ekipmanlı ambulanslarımız hizmetinize tahsis edilecektir. Bu noktada hastanın durumunun aciliyeti ve gerektirdikleri göz önünde bulundurulacak ve buna göre yollanan ambulansta gelen ekip gerekli ilk yardımları yapacaktır.

Olası riskleri hesaba katarak olabildiğince hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirilmeye çalışılan hastanın konforu ve sağlığı her durumda her şeyden üstte tutulmaktadır. Hastaneye ulaşana kadar yapılan ilk yardım ve tetkikler not edilerek hastane bilgilendirilir. Tüm yol boyunca gözetim altında tutulan ve müdahale edilen hasta, bütün veriler ve bulgular ile güvenli bir şekilde hastaneye teslim edildiğinde ise işlem tamamlanır.

Asil Team Ambulans olarak profesyonel uzman kadrosu ve tam donanımlı ambulanslarımızla hizmet veriyoruz. Hastalarımıza güvenli, kaliteli ve eksiksiz hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Ambulans hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için https://www.asilteamambulans.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

ADVERTISEMENT
Bonsai Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?